Ilyen szülő vagy a horoszkópod szerint

Vastag Anikó | 2019.07.15

Kos
A Kosok valódi vezetők, így a családban is uralkodnak. Jaj annak a gyermeknek, akinek mindkét szülője kos csillagjegyű. Hajlamos vagy folyamatosan parancsolgatni a gyermekednek, pedig nem erre van szüksége, mutass neki inkább példát, amit követhet. Ha a gyermekeid más véleményen vannak mint te, akkor hajlamos vagy addig rágni a fülüket, amíg meggyőzöd őket, hogy neked van igazad.

Bika
A bika stabil, türelmes és megbízható személyiség, aki mindent megtesz a gyermekeiért. Mi több, úgy tűnik, hogy az összes csillagjegy közül a Bika a legjobb szülő, főként az apukák! Megteremti a családi hangulatot, ezért a gyermekei szeretetben és boldogságban nőnek fel. A bika legnagyobb vágya, hogy nyugodtan és boldogan élhessen. A gyermekeinek mindent megad, ő a tökéletes szülő, akire minden gyermek vágyik, mert szeretetben és boldogságban neveli kicsinyeit.

Ikrek
Az ikrek nagyon intellektuális személyiségek, így a gyermekeiket arra nevelik, hogy tanuljanak. Könnyedén megtanítják a fontos dolgokra, de türelmük az nincs, ráadásul nagyon ingadozó a hangulatuk. Ő az a személy, aki körül villámgyorsan megváltozik a hangulat, egy családi kiránduláson, a legapróbb dolog miatt is képes megsértődni, amivel mindenki hangulatát elrontja. Azonban ugyanígy képes fel is vidítani a gyermekeit, ha erőt vesz magán és nem hagyja, hogy a hangulata befolyásolja a családdal töltött időt.

Rák
A rák nagyon érzékeny, ő mindig kapcsolatban van a gyermekeivel még akkor is, ha azok már felnőttek. A gyermekei ezért örömmel mennek haza, mert tudják, hogy mennyire szereti őket és mindig mellettük áll. A gyermekei mindig számíthatnak rá. A féltésével azonban hajlamos megőrjíteni őket. Ő az a szülő, aki tízszer is felhívja a gyermekét, ha éppen tovább tart az edzés, vagy ha nem volt ideje főzni, csak szendvicset hagyott a hűtőben.

Oroszlán
Szereti és félti a gyermekeit, vidám hangulatot teremt otthon, így a kicsik örömmel vannak vele. Vezéregyéniség és ha nem figyel oda a viselkedésére, a gyermekei tarthatnak tőle. Hajlamos leteremteni a gyerekeket, a dühe azonban gyorsan el is száll. Az oroszlán apukák türelmesebbek, de nagyon féltik a gyermekeiket, így kamaszkorban ez gondokat okozhat.

Szűz
A rend és a tisztaság számára nagyon fontos, ezért meg kell tanulnia kezelni az olyan helyzeteket, amikor a gyerekek nem tisztelik a munkáját, vagyis rendetlenség van a lakásban, vagy éppen rossz jegyet hoznak. Hajlamos zsörtölődni, de ezzel csak azt éri el, hogy a gyermekei inkább a másik szülőnek mesélnek, ami miatt a szűz meg is sértődik, mivel nem ő van a középpontban. Ha elfogadja, hogy a gyerekek megváltoztatják az életét és többé már nem csak ő lesz középpontban és nem csak az ő kívánságai fontosak, akkor jó szülő lehet belőle. A makacssága és a zsörtölődő természete azonban sokszor megnehezíti a család napjait.

Mérleg
Fontos számára a fejlődés, ezért elvárja a gyermekeitől, hogy tanuljanak. Otthonos és vidám környezetben neveli a gyermekeit. Ő az a típus, aki iskola után különórára, edzésre, táncórára viszi a gyereket, ami nagyon fárasztó lehet a kicsik számára. A gyermekeivel beszélget, ezért szívesen megosztják vele a dolgaikat. Ha megérti, hogy a gyerekek néha egy kis kikapcsolódásra is vágynak, akkor fantasztikus szülő lehet belőle.

Skorpió
A gyerekeidet mindennél jobban szereted és próbálod őket a legjobb hangulatban nevelni. Azonban hajlamos vagy házsártos lenni. Mindig mellettük állsz és számíthatnak rád, de nagyobb korban nehezen viselik, ha te akarsz dönteni helyettük. A hangulatodtól függ, hogyan viselkedsz a gyerekeiddel, amit elég nehezen viselnek. Ha te éppen zsörtölődsz, akkor hagyjon békén mindenki, de ha elmúlik a haragod, akkor elvárod, hogy körülvegyen a család és mindenki jó kedvű legyen.

Nyilas
A gyerekeidet szeretetben neveled és mindent megadsz nekik. Azonban ha neked egyszer rossz hangulatod van, akkor meneküljön mindenki a közeledből, mert azon csapódik le a dühöd, aki a közeledben van. A gyerekeid megszokják a hangulatingadozásaid és a kirohanásaid, de ha nem változtatsz a viselkedéseden, nem fognak veled őszintén beszélni, mert tartanak tőle, hogy miért harapod le a fejüket.

Bak
A türelmetlenségeddel mindenkit idegesítesz, ha te valamit akarsz, akkor elvárod, hogy az egész család azt akarja. Azonban a gyerekek nem mindig tudnak megfelelni neked, amit hajlamos is vagy a tudtukra adni. Nagyon szereted a csemetéid, de ha úgy véled, hogy valamit nem úgy csinálnak ahogyan kellene, akkor kiosztod őket, ezzel azonban sok mindentől elveszed a kedvüket. Egy jó szülő megértő, ne feledd.

Vízöntő
Kedves és gondoskodó szülő vagy, aki mindent megtesz a gyermekeiért, néha túl sokat is. Meg kell tanulniuk önállónak lenni, ami melletted elég nehéz, mert ha lehetne, még iskolás korukban is te kötnéd be a cipőjüket, de ez felesleges. Azt hiszed, hogy ha egyre több dolgod meg tudnak csinálni egyedül, akkor te már nem vagy olyan fontos, pedig ez nem igaz, csak átalakul a szülői kapcsolat és más miatt leszel lényeges a számukra.

Halak
Mindig vigyázol a gyermekeidre, veled az élet valódi vidámság, de meg kell tanulnod, hogy ne hagyj rá mindent a gyerekekre. Te vagy az a szülő, aki megenged még egy csokit, aki hagyja, hogy tovább tévézzenek és nem bánja, ha kicsit tovább alszik a gyerek, de ha mindent rájuk hagysz, az ő életüket nehezíted meg. Néha szabályokat kell állítanod, hogy a gyerekek tudják, mihez tartsák magukat.

Címkék:

Hozzászólások

Hihetetlen mit talált ki az anyuka, hogy a beteg gyerek bevegye a gyógyszert!

Hihetetlen mit talált ki az anyuka, hogy a beteg gyerek bevegye a gyógyszert!

Így biztosan lenyeli!

Az első karácsony - tippek, hogy tényleg jól sikerüljön

Az első karácsony - tippek, hogy tényleg jól sikerüljön

Természetes, hogy nagy az izgalom, de ne essünk túlzásokba, és ne legyünk felelőtlenek.

Így befolyásolhatja a születési sorrend egy családban a gyermekek jellemét

Így befolyásolhatja a születési sorrend egy családban a gyermekek jellemét

A pszichoterapeuta megfigyelését több tanulmány is igazolta.

Rákkeltő szennyeződést mutattak ki csecsemőtejporokban

Rákkeltő szennyeződést mutattak ki csecsemőtejporokban

Csakis olyan termékeket lenne szabad forgalmazni, amelyekről teljesen biztosan tudható, hogy nem okoznak egészségi ártalmakat.

Egy ikres anyuka őszinte vallomása

Egy ikres anyuka őszinte vallomása

Üvöltöttem a férjemmel, hogy az egész az ő hibája - vallott a mindennapjairól mindenféle köntörfalazás nélkül.

Ismét lesz babakocsis felvonulás

Ismét lesz babakocsis felvonulás

A karneváli hét egyik leglátványosabb programja. Csatlakozz te is!

A klímaváltozás a családalapításra is kihat

A klímaváltozás a családalapításra is kihat

Az első hallásra furcsa kijelentést tények támasztják alá.

Gondolj erre, mielőtt megbántanál valakit

Gondolj erre, mielőtt megbántanál valakit

Tudod… anya vagyok. És piszkosul nehéz. Mert attól a perctől kezdve, hogy megpillantottam azt a két rózsaszín csíkot, az életem megváltozott. Az anyai élet = örökös gond és aggodalom.

Ezután a beszéd után tiltották be a svédek a testi fenyítést

Ezután a beszéd után tiltották be a svédek a testi fenyítést

Mi, szülők vagyunk azok a személyek, akik meg kell, hogy tanítsák a gyerekeiknek, mi az a szeretet.

Méghogy az anyukák nem leleményesek! Remek ötlet a meleg napokra.

Méghogy az anyukák nem leleményesek! Remek ötlet a meleg napokra.

A többszázeres megosztás azt mutatja, hogy sokaknak tetszik!